Resultancy Social Hub

 

Opbouw volgers en fans

De opbouw van een mooi en relevant aantal volgers (op Twitter) en fans (op Facebook) is een van de lastiger onderdelen van Social Media.

Resultancy TwitterTwitter volgers
Resultancy Social Hub kan voor u een aantal relevante (bijvoorbeeld personen of bedrijven bij u in de buurt) volgers op Twitter verzorgen tegen een van te voren vastgesteld tarief (no cure no pay). Wij verzorgen dan het zoeken (volgen), het welkom heten van de nieuwe volgers en vervolgens een aantal tweets per dag om de volgers vast te houden. Uiteraard gaan alle boodschappen die we namens uw bedrijf versturen in overleg.
Interessant voor u? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Resultancy FacebookFacebook fans
Resultancy Social Hub kan u ondersteunen met (in beginsel eenvoudige) doeltreffende campagnes om in samenwerking met eventuele reeds beschikbare emailadressen, Twitter volgers (zie voorgaand) en voor u op maat gemaakte facebook apps en tabs een voor uw bedrijf relevant aantal fans op te bouwen. Dit dient altijd in samenwerking met u en uw personeel plaats te vinden (bijvoorbeeld enthousiaste uitleg van uw campagnes op de winkelvloer), de uitvoering en opvolging van een en ander ligt volledig in handen van Resultancy Social Hub. Dat betekent concreet antwoorden of informeren van directe berichten/vragen, het op regelmatige basis posten van foto's en berichten, het verzorgen van winnaars, winnaars pages en uitnodigen van winnaars. Maar ook bijvoorbeeld het emailen van alle personen die hebben gereageerd op uw campagne.
Interessant voor u? Neem dan vandaag nog contact met ons op!