Resultancy Social Hub

 

Social Media Workshops

Wat is Social Media? Belangrijker nog, wat betekent online (en Social Media in het bijzonder) voor u of uw branche?

Resultancy website bouwOnline (en Social Media in het bijzonder)
Wat is het totale speelveld van Social Media? Welke delen daarvan zijn interessant voor uw branche of bedrijf? Hoe ga je daar dan mee om? Dat zijn de kernvragen die als uitgangspunt dienen voor een intigrerende en inspirerende interactieve bijeenkomst! Met op uw situatie toegesneden voorbeelden hoe het (niet) moet. Met aanbevelingen en indien maar even mogelijk met een analyse van de online activiteiten van de aanwezigen bij deze clinic. Een must voor een ieder die denkt dat hij misschien wat moet met online & Social Media! Start de conversatie!
Interessant voor u of uw organisatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Resultancy website bouwSocial Media workshop voor ondernemers
Wat is posten? Wat is tweeten? Wat is het verschil tussen een zakelijke en een persoonlijke Facebook pagina? Waarom zijn die verschillen er? Hoe maak je dit soort accounts? Hoe maak je een tweet? Wat moet je vooral wel, maar ook wat moet je vooral niet doen? Wat is openbaar? Waar moet ik op letten? Deze workshop is een must voor een ieder die zelf aan de slag wil maar nog behoorlijk koudwatervrees heeft! Na deze workshop kun je de conversatie zelf (laten) starten en op gang (laten) houden!
Interessant voor u of uw organisatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Resultancy website bouwMaatwerk
Wilt u een Social Media clinic met een specifiek onderwerp of uitgangspunt? Schroom niet, wij komen graag met u in contact om te bekijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!