Resultancy Social Hub

 

Website en webshop ontwikkeling

Het aanwezig zijn op internet is een hedendaagse must. Een bedrijf zonder website, een bedrijf dus wat online niet aanwezig is (dus niet vindbaar is) kan vandaag de dag naar onze mening niet meer.

Resultancy website bouwWebsite
Resultancy Social Hub kan de bouw (of aanpassing) van uw website verzorgen. Ons uitgangspunt is dat een website primair moet uitstralen wat u vindt wat uw bedrijf moet uitstralen. Dit maakt uit of een (potentiele) klant de volgende website kiest of dat het aangebodene bevalt en verder klikt. Hiernaast (in de regel) zo min mogelijk tekst en duidelijk vindbare contactgegevens en/of een duidelijk vindbare entree voor de webshop.

Waar maken wij het onderscheid? Wij bieden de bouw aan als onderdeel van een abonnement, dus we halen de initiele kosten fors naar beneden. Tevens is binnen het abonnement tijd gereserveerd voor maandelijks onderhoud, dus voor u geen extra kosten meer gedurende de looptijd. Ook zijn de domeinnaam, de webhosting, de database en bijvoorbeeld de benodigde emailboxen allemaal inbegrepen in genoemd abonnement.

Wilt u geen abonnement maar wel een (nieuwe) website? Uiteraard maken wij ook dan graag een offerte voor u!
Interessant voor u? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Resultancy website bouwWebshop
Resultancy Social Hub kan de bouw (of aanpassing) van uw webshop verzorgen. Ons uitgangspunten is dat een webshop voor de klant zeer eenvoudig in gebruik dient te zijn. Hiernaast wordt gebruik gemaakt van een van de grootste internet betaal providers (Multi Safe Pay), zodat elke transactie tot een bedrag van € 200,- voor u altijd gegarandeerd is. Uiteraard zijn alle gangbare betaalwijzes (iDeal, Credit Card, etc..) voor uw klanten beschikbaar

Waar maken wij het onderscheid? Bijvoorbeeld doordat ook hier abonnementen mogelijk zijn, waardoor het aanpassen/toevoegen van tarieven en producten voor u gedaan wordt zonder bijkomende kosten!
Interessant voor u? Neem dan vandaag nog contact met ons op!