Resultancy Social Hub

 

Social Media Optimalisatie - Marketing & Conversation Management

U heeft een website (en mogelijk een webshop)? U heeft een zakelijk Facebook account en een Twitter account? U bent dus vindbaar online! Dan moet vanaf nu alles in het werk gesteld worden om traffic (en aldus omzet) te genereren!

Resultancy website bouwMarketing & Conversation Management
Resultancy Social Hub kan alle communicatie en campagnes die over uw Social Media kanalen dient te worden gestuurd voor u op een gestructureerde, consequente en relevante wijze verzorgen.
Social Media campagnes? Wij doen voorstellen en voeren ze voor u uit. Wat betekent dat? Eventueel bedenken wij de acties. Wij maken de benodigde Facebook apps, maken de tabs op facebook, wij doen de bijbehorende emailings, wij bouwen de databases op. Maar ook plaatsen wij dagelijks meerdere relevante tweets en/of de ondersteuenende postings op Facebook (op het beste tijdstip uitgaande van uw doelgroep) en volgen wij eventuele vragen gestructureerd op. Wij monitoren uw Social Media kanalen. U doet waar u goed u bent, wij doen uw Social Media!Ontzorgen noemen we dit! Reeds meer dan 75 bedrijven gingen u voor!
Interessant voor u? Neem dan vandaag nog contact met ons op!